Hoti: Marrëveshja e nënshkruar në Uashington do të zbatohet

Hoti: Marrëveshja e nënshkruar në Uashington do të zbatohet

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka kritikuar raportin e Komitetit të Politikës së Jashtme të Parlamentit Evropian, duke e konsideruar atë të ndërtuar mbi teori konspirative dhe pa asnjë të vërtetë brenda tij. Sipas Hotit, ky studim nuk paraqet opinionin e Parlamentit Evropian, por të autorëve./21Media