Pas miratimit në parim të rishikimit të Buxhetit , Kryeministri i Kosovës, Avdullah falënderoi deutetët.  Ai tha se do të sillet shumë shpejt para deputetëve për votim përfundimtar.

“ Tash duhet shpejt të procedohet në komisione parlamentare dhe të sillet në Kuvend për votimin përfundimtar.”, shkroi Hoti

Rishikimi i Ligjit për Buxhetin u miratua sot me 67 vota pro dhe 1 abstenim./21Media

Faleminderit të gjithë deputetëve për mbështetjen e rishikimit të buxhetit. Tash duhet shpejt të procedohet në komisione parlamentare dhe të sillet në Kuvend për votimin përfundimtar.

Gepostet von Avdullah Hoti am Montag, 13. Juli 2020