Hoti, Zemaj dhe Ramadani paralajmërojnë masa të reja

Hoti, Zemaj dhe Ramadani paralajmërojnë masa të reja

Për shkak të numrit të madh të të prekurve më koronavirus, mund të këtë rikthim të masave kufizuese. Kështu u bë e ditur në konferencën e përbashkët të Ministrit të Shëndetësisë Armend Zemaj, kryeministrit Avdullah Hoti dhe drejtorit të Institutit të Shëndetit Publik Naser Ramadani. Ata u bëjnë thirrje qytetarëve të respektojnë masat dhe ta shpëtojnë ekonominë e vendit nga izolimi.(E pergaditi- Aurela ELSHANI, kamera- Alban ISMAJLI)/21Media