Pacolli: A do të kushtëzoni pjesëmarrjen e Kosovës në dialog?.-Hoti: Përgjigjet po i japim të qarta me veprimet që po i bëjmë.-Zyba: Pse nuk janë publikuar marrëveshjet me Shqipërinë?.-Hoti: Jemi duke i finalizuar ligjet për aktet juridike

Pacolli: A do të kushtëzoni pjesëmarrjen e Kosovës në dialog?.-Hoti: Përgjigjet po i japim të qarta me veprimet që po i bëjmë.-Zyba: Pse nuk janë publikuar marrëveshjet me Shqipërinë?.-Hoti: Jemi duke i finalizuar ligjet për aktet juridike

Në seancën e sotme të Kuvendit, kryeministri Hoti iu përgjigj disa pyetjeve të deputetëve të lëvizjes Vetëvendosje. Kryeministri Hoti u pyet për dialogun me Serbinë dhe transparencën për marrëveshjet e nënshkruara me Shqipërinë. Me pas në mungesës së kuorumit kjo seancë u ndërpre.(E pergaditi-  Kujtesa Bajrami-Fana)./21Media