Hoti kontakton grupet parlamentare për buxhetin

Hoti kontakton grupet parlamentare për buxhetin

Ndërkohë që po bëhen shpenzime gjithandej, është e paqartë nëse projektbuxheti i vitit 2021 do të mund të miratohet para shpërbërjes së kuvendit.

Kryeministri në detyrë Avdullah Hoti, ka deklaruar se buxheti për vitin 2021 duhet të miratohet këtë muaj dhe se për këtë është në kontakt me grupet parlamentare.
Ndjekim deklaratën e Hotit./21Media