Morina: Aplikimi është i thjeshtë, numri personal dhe llogaria bankare.-Havolli: Shenjat e para janë se gjithçka është duke funksionuar mirë

Morina: Aplikimi është i thjeshtë, numri personal dhe llogaria bankare.-Havolli: Shenjat e para janë se gjithçka është duke funksionuar mirë

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, i shoqëruar nga ministrja e Financave, Hykmete Bajrami, pas takimit me përfaqësues të BQK-së dhe të Trustit të Kursimeve Pensionale, ku diskutuan lidhur me përgatitjet për zbatimin e Ligjit për Rimëkëmbjen Ekonomike, në konferencë për media, njoftuan se të premten do të hapet sistemi për aplikim për tërheqjen e 10 përqind të trustit./21Media