Ai tha se ushtria do të formohet

Ai tha se ushtria do të formohet

Sonte në kuadër të emisionit të përjavshëm, ”Kojshia Show” i ftuar ishte zëvendësministri i Kulturës dhe nënkryetari i PDK-së, Rexhep Hoti me të cilin u bisedua për shumë tema, posaqërisht politike.

I pyetur për formimin e Ushtrisë, Hoti tha se ushtria e Kosovës do të formohet dhe tha se ambasada amerikane ka bërë të ditur që nuk mund të qitet veto për Ushtrinë e Kosovës.

Lidhur me pyetjen se PDK-ja ka aq shumë nënkryetar, ai  qeshi duke thënë se secili i ka funksionet e tij. Derisa, për presidentin Hashim Thaçi tha se ai është si vena, që sa më shumë që do të ketë vite aq më i mirë do të bëhet./21Media

https://youtu.be/nBzdxg0KdEA?t=1047