Kryeministri në detyrë i Kosovës, Avdullah Hoti e tani edhe kandidat për kryeministër nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) do të vizitojë sot Down Syndrome Kosova.

Nga zyra e kryeministrit njoftuan se vizita do të jetë në orën 10:00.

Ndërkaq, gjatë së enjtes Hoti i shoqëruar nga ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skënder Reçica, vizituan Shtëpinë e të Moshuarve në Prishtinë.