Kryeministri premton mbështetje për personat më aftësi të kufizuara

Kryeministri premton mbështetje për personat më aftësi të kufizuara

Kryeministri  në  detyrë, Avdullah Hoti,  vizitoi shoqatën e personave më aftësi të kufizuara HANDIKOS. Premtoi mbështetje për këtë shoqatë dhe në përgjithësi për personat me nevoja të veçanta./21Media