Hoti: Prioritet lufta kundër COVID 19 dhe rimëkëmbja ekonomike.-  Kurti nuk ishte në ceremoninë e pranim -dorëzimit

Hoti: Prioritet lufta kundër COVID 19 dhe rimëkëmbja ekonomike.-  Kurti nuk ishte në ceremoninë e pranim -dorëzimit

Kryeministri, Avdullah Hoti, mëngjesin e sotëm u nis drejt Qeverisë për ta drejtuar ekzekutivin, ku u prit me ceremoni zyrtare nga Garda e Forcës së Sigurisë së Kosovës, por, detyrën e re nuk e pranoi nga ish kryeministri, Albin Kurti, i cili nuk u shfaq në këtë protokoll shtetëror. Në  pranim-dorëzim ishte sekretari i përgjithshëm i Qeverisë së Kosovës, Fitim Krasniqi.(Teksti- Burim ZARIQI, kamera- Berat BAHTIRI)/21Media