Rezultatet në luftimin e krimit të organizuar dhe korrupsionit, sprovë serioze

Rezultatet në luftimin e krimit të organizuar dhe korrupsionit, sprovë serioze

Rezultatet konkrete në luftimin e krimit të organizuar dhe korrupsionit do të jenë sprovë serioze e institucioneve të drejtësisë që do të plotësonte kushtin e Bashkimit Evropian për heqjen e vizave për qytetarët e Kosovës.
Ministrja e Integrimeve Evropiane Dhurata Hoxha është e bindur se brenda vitit 2018 do të bëhet liberalizimi i vizave. E intervistoi kolegu Burim Zariqi./21Media