Ai foli edhe për teoritë konspirative dhe ndikimi i tyre

Ai foli edhe për teoritë konspirative dhe ndikimi i tyre

Për këto 40 ditë pandemie situata e mediave në Kosovë sipas ekspertit të Sigurisë Kibernetike, Mentor Hoxha është e mirë. Ai tha se gjatë ditës së djeshme vetëm një lajm është raportuar si i rrejshëm.

Hoxha u shpreh se gjatë kësaj kohe disa lajme kanë pasur ndikim të madh e që nuk kanë qenë të vërteta.

Ai tha se kohën e fundit kemi rritje të teorive konspirative, duke e përmendur edhe teorinë 5G. Eksperti i Sigurisë Kibernetike për RTV21 tha se kjo është teori koti, pasi që Kosova dhe Shqipëria ende nuk kanë të impelementuar 5G./21Media