Hoxha: Demarkacioni kusht i vetëm për vizat, korrupsioni në vazhdimësi

Hoxha: Demarkacioni kusht i vetëm për vizat, korrupsioni në vazhdimësi

Një ditë pas miratimit të strategjisë së zgjerimit të BE-së, ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, tha se Be -ja i ka hapur derën Kosovës, por, se nuk përmendet me hapa konkret në rrugën drejtë saj. Tha se pozitive është ndarja që i bëhet vendit nga Serbia. Komentoi edhe demarkacionin me Malin e Zi dhe luftimin e korrupsionit dhe krimit të organizuar./21Media