Kërkohet angazhim maksimal për realizimin e projekteve

Kërkohet angazhim maksimal për realizimin e projekteve

Në Qeveri u mbajt takimi iniciues, ku u bën të ditura afatet kohore dhe sektorët, të cilët do të përkrahen nga programet kombëtare për Kosovën, IPA 2019 dhe IPA 2020, të financuara nga Bashkimi Evropian./21Media