Apostolova: MSA ndikon në përmirësimin e cilësisë së jetës.-Millaku: Ka shkelje të mëdha të të drejtave të punëtorëve

Apostolova: MSA ndikon në përmirësimin e cilësisë së jetës.-Millaku: Ka shkelje të mëdha të të drejtave të punëtorëve

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, vlerëson se përfitimet që vijnë nga Marrëveshja për Stabilizim Asociim, janë të shumta, por që nevojitet zbatim më efikas i kësaj marrëveshjeje. Gjatë diskutimit me temën “Mbrojtja e Konsumatorit, Bujqësia, Siguria e Ushqimit dhe Siguria në Punë”, shefja e zyrës së BE-së në Kosovë, Natalya Apostolova tha se zbatimi i MSA-së ka ndikim të drejtpërdrejtë në përmirësimin e standardit të jetës në Kosovë./21Media