Eliza Hoxha, kandidate e Partisë Demokratike të Kosovës për deputete, ka thënë se ndjehet keq që ekonomia ka arritur në stadin që nuk ka mundësi më të ndihmohet, por duhet të rikuperohet apo rimëkëmbet.

Hoxha tutje ka thënë se rimëkëmbja në syrin e PDK-së është projekt dhe vizion i menduar mirë./21Media