“S’kemi vota për asnjë kandidat që vjen prej partive në pushtet”

 “S’kemi vota për asnjë kandidat që vjen prej partive në pushtet”

Kryetari në detyrë i PDK-së, Enver Hoxhaj, ka shprehur edhe qëndrimin e partisë për postin e Peridentit. Ai tha se deputetët e PDK-së nuk do ta votojnë asnjë kandidat nga radhët e partive të koalicionit qeverisës dhe rrjedhimisht posti i presidentit duhet t’i takojë PDK-së.
Ndjekim deklaratën e z.Hoxhaj.