Pas seancës dëgjimore ndaj ish-kryetarit të PDK-së, Kadri Veseli

Pas seancës dëgjimore ndaj ish-kryetarit të PDK-së, Kadri Veseli

Pas seancës dëgjimore ndaj ish-kryetarit të PDK-së, Kadri Veseli, ushtruesi i Detyrës së kryetarit të kësaj partie, Enver Hoxhaj doli në konferencë për media. Tha se fillimi i procesit gjyqësor ndaj ish-kryetarit Veseli dhe ish-luftëtarëve të tjerë që po përballen me gjykatën speciale përbën një ndër ngjarjet më tronditëse të historisë dhe të politikës në Kosovë. Me këtë rast, Hoxhaj theksoi se janë të bindur në pafajësinë e tyre dhe se do të kthehen faqebardhë nga një proces i tillë./21Media