Kryetari në detyrë i PDK-së, Enver Hoxhaj në emisonin “ArgumentPlus” tha se ai nuk do jetë kandidat për President.

Ai tha se aktalisht është i anagazhuar maksimalisht në detyrën e ushtruesit të detyrës së kryetarit të PDK-së.

“Unë nk do jem kandidat i PDK-së për një pozitë të tille pasi që mua koleget e partisë në një kohë të vështirë ma kanë bartur një detyrë tjetër, detyrën e ushtruesit të kryetarit në PDK. E kam marre këtë detyrë me seriozitet dhe përgjegjësi do bëjë përpjekjen maksimale që realisht t’i shërbej PDK-se duke i shërbye PDK-se mbi te gjitha t’i shërbej Kosovës”, deklaroi Hoxhaj./21Media