Nënkryetari i PDK-së, Enver Hoxhaj i ftuar në emisonin debatues të RTV21 “Click” tregoi se a janë takuar me LDK-në për bashkëqeverisje.

Hoxhaj deklaroi se nuk ka pasur ndonjë domosdoshmëri të brendshme që të takohen dhe të shohin se cili do jetë roli i tyre në Qeveri. Ai tutje u shpreh se ka një mendim të plotë në PDK që nuk kanë nevojë të hyn në këtë Qeveri.

“Deri më tash nuk ka pas takime mes LDK-se dhe PDK-se por e çmojmë Kryetarin e LDK-së Isa Mustafen dhe qëndrimin e tij që e ka pasur me rasitn e 24 qershorit dhe deklaratës së bërë në raport me Thaçin dhe Veselin”, tha Hoxhaj./21Media