Ministrja Hoxhiq: Në veri qytetari i thjeshtë është viktimë e politikave të larta

Ministrja Hoxhiq: Në veri qytetari i thjeshtë është viktimë e politikave të larta

Adrijana Hoxhiq e cila një kohë ka udhëhequr Zyrën Administrative në veri të Mitrovicës, konsideron se të gjithë janë ngopur me politika të larta, dhe që është koha që institucionet të prekin në përmirësimin direkt të mirëqenies së qytetarëve. Insiston në rritje të bashkëpunimit mes nivelit qendror dhe lokal./21Media