Telefoni vjen me kufje që anulojnë zhurmën

Telefoni vjen me kufje që anulojnë zhurmën

HTC U11 është pajisja kryesore e tanishme e HTC-së dhe përdor dizajnin e shkëlqyeshëm të xhamit të lëngët si dhe gjestin e ri të shtrydhjes që ju lejon të shtypni në anën e telefonit për të aktivizuar funksione të caktuara. Ajo gjithashtu ka një ekran 5.5 inç QHD, procesorin e fundit Snapdragon 835 dhe një aparat fotografik UltraPixel 12 megapikësh në anën e pasme, i cili aktualisht është më i vlerësuari në mesin e smartfonëve nga DxOMark.

Telefoni gjithashtu vjen me kufje USONIC Adaptive që anulojnë zhurmën. E gjithë kjo është mundësuar nga një bateri 3000mAh.

U11 do të jetë i disponueshëm në Indi deri në fund të qershorit, me mundësi për para-porositje duke filluar nesër.