Huawei gjendet në vendin 88

Huawei gjendet në vendin 88

Kompania kineze Huawei është gjendur në listën e Forbs të brendeve më të vlefshme për këtë vit dhe është brendi i vetëm kinez që gjendet në këtë listë.

Huawei gjendet në vendin 88 me vlerë të brendit prej 7,3 miliardë dollarësh, që paraqet rritje prej nëntë për qind në krahasim me vitin e kaluar, thuhet në kumtesë.