Huawei gjatë vitit 2018 në vend të telefonit P11 do të prezantojë modelet P20, P20 dhe P20 Plus Pro që do të jenë të pajisur me tri kamera të pasme

Huawei gjatë vitit 2018 në vend të telefonit P11 do të prezantojë modelet P20, P20 dhe P20 Plus Pro që do të jenë të pajisur me tri kamera të pasme

Modelet P20 dhe P20 Plus do të bazohen në procesorin Kirin 970 dhe P20 Pro do të ketë procesor Kirin 975. Të tri modelet do të kenë 6 GB RAM dhe të paktën 64GB memorie të brendshme.

Sipas informacionit të mëhershëm, kamera do të ketë një rezolucion prej 40 MP dhe mundësinë e një zmadhimi hibrid deri në 5X.

Të tre modelet do të kenë një madhësi ekran 18:9, një skaner për gishtërinj.

Specifikimet zyrtare do të publikohen në MWC 2018.