Musliu: Presim që listat të jenë me kandidatë që nuk kanë  probleme me ligji

Musliu: Presim që listat të jenë me kandidatë që nuk kanë  probleme me ligji

Fondacioni  Uestminster për Demokraci dhe  Instituti i Kosovës për Drejtësi, prezantuan hulumtimin  “Qeverisje me Integritet”, që bënë krahasimin e  kandidatëve me aktakuza në listat zgjedhore dhe kabineteve qeveritare nga  2010-ta deri më 2017. Ky  hulumtim tregon se ka trend në rritje të përfshirjes së personave me aktakuza në zgjedhje në Kosovë./21Media