Hasani që nga viti 2004, është pjesë e Shërbimit Spitalor në Britani të Madhe

Hasani që nga viti 2004, është pjesë e Shërbimit Spitalor në Britani të Madhe

Mbetemi edhe pak çaste në temën e pandemisë, duke ua sjellur përvojat përvojat e një punëtoreje shëndetësore në Britani të Madhe. Është Boena Hasani, e cila tash 2y dekada që jeton atje, ndërsa që nga viti 2004 është pjese e Shërbimit Spitalor në këtë vend. Tash së fundmi ajo pati një rol kyç në programin e vaksinimit të përgjithshëm të popullsisë kundër virusit Covid-19. Zonja Hasani konsideron se mund të jap kontribut të veçantë edhe në Kosovë, me përvojën e saj në luftën kundër pandemisë Covid 19 dhe se krejt këtë dëshiron ta realizojë vullnetarisht./21Media