Nga kjo minimaratonë u mblodhën mjete për 350 familje në nevojë

Nga kjo minimaratonë u mblodhën mjete për 350 familje në nevojë

Edhe edicioni i sivjetmë i mini-maratonës humanitare “Vrapo Babadimër”, u organizua me moton e veçantë për t’i gëzuar fëmijët dhe njerëzit në nevojë në këtë kohë pandemie.(E pergaditi-RTV21).21Media