Serial i ri nga Netflix

Serial i ri nga Netflix

Netflix do të realizojë një serial i cili do të bazohet në kujtimet e shkruara në “Chasing Hillary” të autorit Amy Chozick, e cila mbuloi zgjedhjet si reportere e “New York Times”.

Vajzat në serinë e autobusëve, të quajtur “Vajzat në autobus”, do të ndjekin katër gazetare femra pas kandidates fiktive për presidente.

Netflix ka fituar të drejtat për të shfaqur shkrimet e librit të një gazetareje të njohur amerikane pas një lufte të ashpër me shërbimet rivale.

Kompania deklaroi se seria “do të ndjekë çdo lëvizje të kandidatëve të dështuar presidencialë, duke u përqendruar posaçërisht në miqësi, dashuri dhe skandale gjatë gjithë fushatës”.

“Chasing Hillary” e përshkroi New York Magazine si “një lloj ditari të Bridget Jones që tregon saktësisht atë që i nevojitet”.

Së bashku me Julie Plec, producente ekzekutive e “The Vampire Diaries”, Amy Chozick gjithashtu do të bashkë-shkruajë skenarin dhe do të jetë producente ekzekutive e “Girls in Bus”.

Emri i serialit në të vërtetë është një rishikim i titullit të librit të vitit 1972 “Djemtë në autobus”./21Media