U shtrua rrjedhja e informacioneve nga Prokuroria Speciale dhe arritja e tyre në Prishtinë

U shtrua rrjedhja e informacioneve nga Prokuroria Speciale dhe arritja e tyre në Prishtinë

Avokatët e drejtuesve të Organizatës së veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj u ballafaquan me Prokurorinë Speciale. U shtrua rrjedhja e informacioneve nga Haga dhe arritja e tyre në Prishtinë./21Media