Nuk e respketoi vendimin e qeverisë për masat mbrojtëse

Nuk e respketoi vendimin e qeverisë për masat mbrojtëse

Një burrë nga Mitrovica e Veriut është arrestuar pasi nuk ka respektuar vendimin e qeverisë për masa mbrojtëse ndaj virusit COVID-19.

Sipas policisë, i dyshuari kishte qenë nën ndikim të alkoolit dhe i njëjti kishte sulmuar zyrtarët policor.

“I dyshuari kishte qenë nën ndikim të alkoolit dhe i njëjti kishte sulmuar zyrtarët policor. I dyshuari pas kontrollimit mjekësor është mbajtur për gjashtë orë në stacionin policor  dhe me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt“, thuhet në njoftimin e policisë. /21Media