Dje rreth orës 17:30 hajnat kanë hyrë në një shtëpi në Fushë Kosovë.

Sipas ankuesit, hajnat në shtëpinë e tij kanë vjedhur para e stoli ari. Megjithatë, nuk është bërë e ditur sasia dhe vlera e tyre.

Nuk raportohet për të arrestuar, përderisa policia ka thënë se rasti është duke u hetuar./21Media