Shkrimtari, dramaturgu e kritiku i ndjerë u nderua nga miqtë dhe kolegët

Shkrimtari, dramaturgu e kritiku i ndjerë u nderua nga miqtë dhe kolegët

Në ambientet e Teatrit Kombëtar të Kosovës në Prishtinë, u nderua shkrimtari Musa Ramadani, i cili vdiq një ditë më parë. I ndjeri, një gazetar, shkrimtar, dramaturg e kritik arti, u vlerësua lart nga personalitete të artit, letërsisë, si dhe nga zyrtarë shtetërorë të Kosovës. Varrimi i Musa Ramadanit, u bë sot në Prishtinë./21Media