Kanë mbetur edhe pak minuta para fillimit të takimit për nënshkrimin e marrëveshjes mes Kosovës dhe Serbisë në Shtëpinë e Bardhë, ku prezent do të jetë edhe vet president ii SHBA-së Donald Trump.

Delegacioni i Serbisë arriti në Shtëpinë e Bardhë, përderisa pritet që atje të arrijë edhe delegacioni i Kosovës.

Megjithatë sipas analisit Imer Mushkolaj i cili gjendet në Uashington, delegacioni i Kosovës është vonuar pasi që AAK-ja po e kundërshton marrëveshjen./21Media