Një familje nga Amerika kanë arritur që nëntë autobusë të vjetër, t’i shndërrojnë në shtëpiza për mysafirë në fermën e tyre.

Autobusët e vjetër janë shndërruar në “vila luksoze”, në të cilat turistët mund të kalojnë disa ditë pushimi.

Këto shtëpiza të krijuar nga Sandy Stewart, 33-vjeçare dhe i të fejuarit të saj Sioned Lloyd-Davies, ka tërhequr vëmendjen e shumë turistëve. /21Media