Sipas statistikave, 32% e përdoruesve të internetit në SHBA tani janë në Instagram.

Disa prej tyre po postojnë fotot e tyre, disa thjesht po lëvizin nëpër burimet e tyre të lajmeve, ndërsa të tjerët janë duke lënë këshilla dhe ide se si t’i bëni fotografitë tuaja të jashtëzakonshme.

Më poshtë ju sjellim nga Bright Side, idetë më të mira për fotot që njerëzit kanë shpërndarë në Instagram./21Media