Kur gjërat e zakonshme kthehen në kryevepra

Kur gjërat e zakonshme kthehen në kryevepra

Një dizajner e di se një produkt i suksesshëm duhet të jetë i dobishëm dhe gjithashtu tërheqës vizualisht.

Edhe nëse vetë produkti është i thjeshtë, qasja e duhur në hartimin e tij do ta bëjë atë të dëshiruar në mënyrë të parezistueshme.

Dizajnerët vazhdimisht sjellin koncepte dhe ide të mahnitshme, dhe ne thjesht nuk mund t’i heqim sytë nga ato./21Media