Mënyra si po bëhet riciklimi i tyre do ju befasojë

Mënyra si po bëhet riciklimi i tyre do ju befasojë

Gjërat e vjetra, jo gjihmonë duhet përfunduar në mbeturina. Disa njerëz janë të prirur që nga to të krijojnë shumë gjëra unike.

Ata mbledhin mbeturina nga vende të ndryshme dhe krijojnë gjëra të reja.

Dhe kjo formë, konkretisht mënyra si po bëhet riciklimi i tyre, do ju befasojë.

BrightSide ka publikuar disa fotografi, në të cilat shihen idetë inspiruese, të cilat njerëzit i kanë shpërndarë në rrjetet sociale. /21Media

 

View this post on Instagram

 

#adogslife #theivorythrone #transformation #repurposedfurniture #gogreen #spoiledpets #furbabies #custompetbeds

A post shared by Kuma And Cash Custom Pet Beds (@kumaandcash) on