Elvira Sayfutyarova nga Rusia me idetë e saj kreative të jetësuar në ushqime arriti që të rrëmbejë vëmendjen e të gjithëve.

Në gatimet e saj nga brumi ajo krijon lule të ndryshme dhe kafshë.

Bright Side ka bërë një përmbledhje të disa prej gatimeve të Elvirës të cilat mund t’i shihni më poshtë. /21Media