Shndërroni murin në një vepër arti

Shndërroni murin në një vepër arti

Dekorimi i mureve përveç që i bën dhomat të duken më bukur, mund të ndihmojë edhe në fshehjen e lagështisë dhe defekte të tjera të vogla.

Shikoni më poshtë disa ide interesante për të dekoruar muret dhe duke i dhënë të gjithë dhomës një karakterin individual dhe një pamje të freskët.

Shpresojmë që këto ide do të jenë të dobishme dhe do t’i konsideroni ato për rinovimin tuaj të ardhshëm./21Media