Dekore të veçanta

Dekore të veçanta

Shishet e plastikës çdo ditë përdoren për ujë. Në shumicën e rasteve ato përdoren vetëm një herë.

Por, mjafton të keni një ide dhe këto shishe mund të ju kryejnë edhe punë tjera.

Me disa intervenime të vogla ato mund t’i ktheni në dekore shumë të bukura për shtëpitë e juaja, apo edhe mund t’i fusni në perdorim për gjëra të ndryshme. /21Media