Në tubimin komemorativ në Institutin Albanlogjik mori pjesë edhe kryeministri Haradinaj

Në tubimin komemorativ në Institutin Albanlogjik mori pjesë edhe kryeministri Haradinaj

Në Institutin Albanologjik u mbajt akademi përkujtimore për Idriz Ajetin për të nderuar jetën dhe veprën e këtij gjuhëtari të shquar. Edhe më këtë rast u vlerësua se Idriz Ajeti la gjurmë të thella në këtë këtë fushë./21Media