Në qytetin e Kamenicës do të mbahet një iftar masiv për agjëruesit

Në qytetin e Kamenicës do të mbahet një iftar masiv për agjëruesit

Në sheshin “Metush Krasniqi” në Kamenicë do të mbahet një iftar që tashmë është shëndërruar në eveniment tradicional, ku janë të ftuar rreth 1000 agjërues.

Iftari do të mbahet gjatë mbrëmjes së sotme, pasi shumë kompani dhe persona civil kanë ofruar donacione të formave të ndryshme për të bërë të mundshme këtë, shkruan rtv21.tv.

Në vazhdim kemi kompanitë dhe personat që kanë financuar iftarin e sontëm:

Qendra Tregtare “Haliti S.M

Market Driloni – Kamenice.

Hotel Jehona – Kamenicë

Hotel Liona – Kamenicë

Pishina & Restaurant Shkodra”

Furra Zeka 1&2

Furra Kushtrimi

Qumështorja “Malësia

Tv Kamenica

Radio Star -Gjilan

Tele Komuna

Drejtoria për shërbime publike me drejtor Faton Jakupi si dhe qytetarët e vullnetit të mirë :

Zekirja Sermaxhaj, Urim Berisha, Flamur Kovani, Astro Ajvazi, Ardian Caki, Arbri Huruglica.

Të ftuar në këtë ngjarje shumë të madhe janë vetëm agjëruesit./21Media