Kosova në mesin e 40 kombëtareve më të mira në botë

Federata Ndërkombëtare e Hendbollit, IHF ka publikuar ranglistën e Kombëtareve të hendbollit për meshkuj, bazuar në sukseset e tyre ndërkombëtare viteve të fundit dhe në bazë të kësaj rangliste Kosova gjendet në mesin e 40 kombëtareve më të mira në botë, duke lënë prapa 169 ekipe tjera kombëtare.(E pergaditi-BAJRAM SHALA)./21Media