Përballje SHBA-Australi

Përballje SHBA-Australi

Sot ka filluar IHF Trophy Intercontinental, për grupmoshat U-19 dhe U-21.

IHF Trophy Intercontinental ka nisur me përballjen mes SHBA dhe AUS, në grupmoshën U-21. Kjo ka përfunduar me fitoren e SHBA-së, me rezultat 31:20.

Kjo ndeshje është transmetuar direkt në portalin rtv21.tv./21Media