IHF Trophy U20 - Gjerogjia vs Irlanda (LIVE)

IHF Trophy U20 – Gjerogjia vs Irlanda (LIVE)

Nga ora 11:00 në Palestrën “Pallati i Rinisë dhe Sporteve” zhvillohet takimi Gjerogjia vs Irlanda për grupmoshën U-20. Më poshtë mund ta ndiqni transmetimin direkt.