IHF Trophy U20 - Kosova vs Moldavia (LIVE)

IHF Trophy U20 – Kosova vs Moldavia (LIVE)

Nga ora 15:00 në Palestrën “Pallati i Rinisë dhe Sporteve” zhvillohet takimi Kosova vs Moldavia për grupmoshën U-20. Më poshtë mund ta ndiqni transmetimin direkt.