IHF Trophy U20 - Malta vs Britania e Madhe (LIVE)

IHF Trophy U20 – Malta vs Britania e Madhe (LIVE)

Nga ora 13:00 në Palestrën “Pallati i Rinisë dhe Sporteve” zhvillohet takimi Malta vs Britania e Madhe për grupmoshën U-20. Më poshtë mund ta ndiqni transmetimin direkt.