Instituti i Shëndetit Publik me mesazh të qartë pas 21 rasteve të reja me Covid – 19   

19 të infektuar në komunën e Prizrenit dhe dy në komunën e Suharekës na e sjellin ndëmend se disa elemente të jetës pandemike: kujdesi maksimal në çdo çast e në çdo rast, distanca fizike dhe maska do të jenë pjesë e normalitetit të ri. Pas njoftimit për rastet e reja me koronavirus Instituti i Shëndetit Publik reagoi me një gjuhë të drejtpërdrejtë. Bwri tw qartw se rreziku assesi nuk ka kaluar./21Media