Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK) ka rekomanduar gjithë qytetarët e Kosovës që sot të qëndrojnë në shtëpi.

Sipas institutit, ajri sot nuk është i shëndetshëm për personat e ndjeshëm dhe me sëmundje kronike.

IKSHPK ka publikuar një fotografi ku dëshmon se ajri është i pashëndetshëm./21Media