Atëherë dhe tani

Atëherë dhe tani

Piknikët e familjes janë shndërruar në festa selfie, emoji i kanë zëvendësuar fjalët dhe arsimi është bërë diçka që vetëm të pasurit mund ta përballojnë. Bota me siguri ka ndryshuar shumë në 10 vitet e fundit dhe ne mezi kemi vërejtur këtë, përcjell portali rtv21.tv

Meqenëse fotografitë flasinsa një mijë fjalë, Bright Side ka bashkuar disa ilustrime të fuqishme që do t’ju bëjnë të pyesni veten nëse përparimi i teknologjisë është aq i mirë sa mendojmë./21Media

1. Postojeni atë në internet ose nuk ka ndodhur kurrë.

2. A po kontrolloni paisjet apo po ju kontrollojnë?

3.Bukuritë e natyrës

4. Përkufizimi i argëtimit

5. Ajër, ajër, kudo, por asgjë për të marrë frymë …

6.Ta shëtoni një person apo t’i bëni foto

7. Për punën tuaj të parë, duhet të keni përvojë me vjet.

8. Ju mungojnë miqtë tuaj si fotot e tyre?

9. Marrja e notave të mira nuk është më përgjegjësi e një fëmije.

10. Plakja në anën e kundërt